Inicio » Creación » Fotografia » LEPIOTAS EN FRITADA

LEPIOTAS EN FRITADA

Outubro 2012
L M M X V S D
« Set   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Introduce o teu enderezo de correo electrónico para subscribirte a este blogue e recibir notificacións dos novos artigos.

Únete aos outros 37 segidores

Seguimos co recetario de lepiotas, que este ano veñen boas como elas soas.

Hoxe irán en aceite de oliva virxe e acompañadas de allo, cebola, perixel e pementos de Arnoia.

Seguir os pasos de calquera fritada, botando as cousas pola orde descrita en deixando un par de minutiños polo medio entre unhas e outras. Finalmente poñer a lepiota troceada, engadir algo de sal e deixar facer a lume medio ata que se evaporen os líquidos e queden os compoñentes brillantes.

Acompañan ben calquera prato. Esta noite ceeinas cun toriño de pescada cocida e conxunto resultou un magnífico casoiro.

Bo proveito!

COCIÑANDO LEPIOTAS

COCIÑANDO LEPIOTAS

 

 

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s

%d bloggers like this: