Inicio » Creación » Fotografia » TORTILLA DE COGOMELOS

TORTILLA DE COGOMELOS

Outubro 2012
L M M X V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Introduce o teu enderezo de correo electrónico para subscribirte a este blogue e recibir notificacións dos novos artigos.

Únete a 37 seguidores máis

 

Os macroboletus, cantharellus cibarius e cropinus comatus son moi axeitados para comer en tortilla.

Ingredientes:

Cogomelos,  ovos, allo, perixel, aceite de oliva virxe, pementa branca (optativa) e sal.

Bótase o allo no aceite e, cando empeza a bailar, bótanse os cogomelos en pedaciños e o perixel picado. Sálase e bótase a pementa, se gusta. Frítese e, cando perde o líquido a fritura, engádense os ovos batidos e cállase a tortilla.

¡Bo proveito!

Tortilla de boletus edulis

Tortilla de boletus edulis

 


Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: